BESPAAR TIJD

Niet alleen vanwege de interface, die duidelijk, intuïtief en eenvoudig te bedienen is, maar ook vanwege de krachtige tools die kunnen worden geoptimaliseerd op het hoogste kwaliteitsniveau en met het hoogste prestatieniveau. De visualisatie van de pijplijn en het koppelen van individuele taken in de Logic-tool maken de grootste mate van flexibiliteit en hoge snelheid bij het realiseren van de applicatie mogelijk.


Pipeline & status checks

 • Verificatietools kunnen hier worden ingevoegd en verplaatst
  via slepen en neerzetten
 • Gemeten waarden en testresultaten / status
  worden hier weergegeven

Pipeline & status checks

 • Intuïtief en gebruiks-vriendelijk navigatiemenu
 • Contextuele hulp kan indien nodig worden weergegeven
 • Menubegeleiding beschikbaar in 4 talen (Duits, Engels, Frans, Chinees)

Configuratie

Display & teken tools

 • Parameters voor zoekcriteria kunnen eenvoudig en direct worden aangepast
 • Grenswaarden voor de evaluatiecriteria kunnen eenvoudig worden ingevoerd
 • Beeldweergave voor controle en analyse tijdens bedrijf
 • Contextgevoelige beschrijving van de tools aan de rechterkant om een optimaal gebruik van het gereedschap te garanderen met hun volledige functionaliteit

CS-60 VISION SENSOR

nVISION-i SOFTWARE.

U BETAALT ALLEEN VOOR WAT U NODIG HEEFT

Met de mogelijkheid om op elk moment extra tools toe te voegen – maar niet totdat je ze nodig hebt. De tweede optie is een aanpassing aan de software voor maatwerkoplossingen: Gewenste functionaliteit en bediening met een look & feel in uw eigen ontwerp.

UPGRADE

aan de standaard tool set (lokaliseren, detectie, tellen)
met de modules “Meting” en / of “Uitlezen van 1D & 2D codes”

Software Upgrade tabel Vision sensor CS-60

Het standaardmodel van de CS-60 met de toolset Locatiseren, Detectieren en Counting kan worden uitgebreid met extra functies zoals Meten en Lezen 1D- en 2D-codes na aankoop van het apparaat via eenvoudig
licenties update.
Het serienummer van het apparaat verzenden is voldoende een upgradelicentie aanschaffen.
Deze licentie wordt ingevoerd via de gebruikersinterface en de uitgebreide functionaliteit van de software is ingeschakeld en
meteen beschikbaar.
Het is dus niet meer nodig om de vision sensor te vervangen
vanwege veranderende applicatie-eisen.


MAATWERK

Naast upgrades bieden we ook de uitbreiding of aanpassing van de nVision-i-software voor op maat gemaakte oplossingen – inclusief opstartondersteuning voor maximale productiviteit en kwaliteitswinst. Je hebt bijvoorbeeld verschillende tools nodig in een applicatie die, samen genomen, de prestaties van de sensor verminderen. We zullen ze voor u samen in één module plaatsen en daardoor de productiviteit en prestaties van de CS-60 in de toepassing verhogen.
Naast nauwkeurige, krachtige functionaliteit krijgt uw Vision-applicaties ook een eigen look & feel interface.

Maatwerk nVision-i software

DE LOGIC TOOL

nVISION-i SOFTWARE

HET VERWIJZEN VAN RESULTATEN NAAR UITGANGEN

De vrij koppelen van de resultaten van verschillende tools tot een algemeen resultaat direct in de vision-sensor levert u hoge prestaties – zonder gebruik te maken van de PLC. Een ander voordeel is de hoge mate van flexibiliteit: de meetwaarden kunnen op elk punt van de Profinet-interface worden geadresseerd.

De grafisch georiënteerde Logic tool is gebaseerd op een functieplan (FUP), waardoor een duidelijke weergave mogelijk is, ook bij complexere functies.
Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de uitvoering van het gedrag van inputs en outputs is eenvoudig en zeer transparant.